Nervös

Hej på er alla :) Söndag igen och det är ett typiskt söndags väder!

Min helg har varit lugn & skön. I fredags tog jag bara det lugnt, handlade lite och beställde pizza till idol, det kändes verkligen som fredagsmys!

Min lördag, det var en lång sådan, gick upp vid 07.00, och städade, tvättade och diskade. Därefter körde jag till pappas jobb för att städa lite till :)...(Nej, så kul är det inte att städa :P) och sedan vidare på en massa andra ställen eftersom jag hade en hel del ärenden att göra. När jag var färdig med det, var det plugg som gällde i några timmar och det känns verkligen som att jag förstår mer nu än innan, men jag är fortfarande väldigt nervös inför tentan! Kvällen var lugn och skön.

Idag är det den tråkiga söndagen igen. Hade totalt glömt att ställa om klockan, och när jag vaknade kollade jag vad klockan var och då var hon 06.45, men eftersom jag inte kunde somna om gick jag upp och satte mig vid datorn, då klockan på datorn var 05.45.. hmm blev lite fundersam först, men jag insåg ganska snabbt att jag glömt ställa om klockan :).

Det kändes förjävligt att vara uppe 05.45 på en söndag, varför kan jag inte sova som alla andra kan? hur svårt kan det vara att slappna av och blunda? Är det tentan som gör att jag inte kan sova? känns som jag har den i tankarna hela tiden faktiskt.

Visst har jag alltid varit morgonpigg, men inte SÅHÄR morgonpigg!

Jag har i alla fall gjort lite nytta hela förmiddagen, har städat, rengjort och kalkat av i badrummet, det behövdes verkligen kan jag säga, så nu pausar jag genom att skriva lite blogg. Får väl fortsätta med mitt pluggande idag också. Jag är så jävla nervös inför den här tentan, varför ska det vara så invecklat? eller, ja jag tycker i alla fall att det är ganska svårt.

Nej nu ska jag fortsätta med allt. Vi hörs, XOXO Lisagirl :)


Back to monday!

Heeeeeeej på er!

Ny vecka och nya möjligheter!
Min helg har varit helt kanon bra, en av dem bästa på väldigt länge fatiskt.

I fredags körde jag in till stan på hemmakväll och inhandlade lite godis, jag hade en allmänt lugn och skön fredag.

Min lördag bestod av städning & på kvällen blev det fest hos Annsan och det var verkligen riktigt trevligt måste jag säga. När det började bli dags för utgång gick vi till Banken och där träffade jag en massa gamla vänner som jag inte sett på flera månader, eller kanske till och med år. Det betydde verkligen oerhört mycket att få se alla, både gamla och nya ansikten. Det var en kanonkväll.

Jag tog nattbussen hem och var pigg som en lärka när jag kom hem, så det blev film på det, la mig runt 05.30 och därefter hade jag ställt klockan på halv åtta utan att jag visste om det, men det var inga problem :).. Fick en del gjort igår, det behövdes verkligen. Hade jag inte gått upp när klockan ringt, hade jag säkert bara legat framför tv:n hela dagen, och det vore lite tragist att missbruka söndagen på det sättet kände jag :) haha! Jag hann både, duscha, städa, träffa mamma och pappa en stund, laga mat och så bakade jag scones på kvällen, det känns JÄTTE bra att man fick så mycket gjort faktiskt :)

Dagarna närmar sig till tentan som jag är skit nervös över, fattar inte hur eller om jag kommer klara detta. Jag fattar knappt vad jag ska plugga till eller var jag ska börja att plugga på tills tentan. Det är verkligen mer invecklat än vad jag trodde det skulle vara. Ja, vad ska man göra?...

Nej, nu ska jag göra vid mig, sen bär det av till skolan några timmar, får ju träffa min bästa klass som jag gillar grymt mycket! XOXO Lisagirl ;)

Hinner inte med mig själv

Hej på er! Som sagt så är jag sjukt stressad som ni kanske förstår. Denna veckan har varit helt galen. Har lyckats göra färdigt mitt VFU arbete och det är i alla fall något possitivt, får väl se vad lärarna tycker om det.

Idag har jag suttit med mitt arbete från 09.30 - 19.30, så nog har jag fått en hel del gjort.

Imorgon har vi även två redovisningar som jag inte förstår hur vi ska klara av, med tanke på att i en av redovisningarna så var det bara jag i min grupp som närvarade, de andra var hemma och var sjuka, så det känns inte riktigt helt bra. Vi har kommunicerat genom datorn och det är inte det lättaste.

Ska även klippa mig imorgon, äntligen, känns som om det behövs faktiskt :)...

Jag hinner knappt med mig själv längre, all tid som man har när man inte är i skolan, den går till att plugga.

Ja jag får väl se hur jag klarar av det här, men jag vill verkligen klara det. TACK till alla er som har kommit med bra råd och ideer om hur man ska göra med en del saker, Ni har verkligen varit till stor hjälp.

Nej, nu blir det tv:n och sedan sängen.

Ha en trevlig kväll, XOXO Lisagirl :)

Måndag...

Hejhej, då var det tråkiga måndag igen!

Har varken orkat eller haft tid att skriva här inne efter omständigheterna här i vår lilla by.. Det är verkligen det värsta som hänt, sånt här får inte hända helt enkelt!

Som tur är har jag varit & hälsat på dig hela helgen!

Är ju på praktik nu, inne på sista veckan & det är väl blandade känslor tror jag, men det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan igen & träffa alla kanon vännerna som jag har & dessutom känns det mer som man har sovmorgon varje dag när man går i skolan, om man jämför med de tider som jag har när jag praktiserar haha :)...

Just nu är jag lite förvirrad över vad jag har gett mig in på, hade jag bara varit lite smartare så hade allt blivit så mycket lättare för mig, men nu är det som det är & jag försöker med alla sätt för att det ska fungera, det är inte det lättaste att plugga på Högskolan har jag märkt......

Idag är jag på praktik 07.00 - 15.00, kvällen blir lugn & består mesta dels av plugg, det blev inte så mycket sömn inatt så det blir nog i säng tidigt ikväll för min del.

Ha en bra måndag! XOXO Lisa.......

RSS 2.0