Mors dag

Tjena! Jag vet att jag måste bättre mig på att skriva :). Denna vecka har jag minsann haft fullt upp, jobbat över en massa timmar, på grund av min förbannade tandläkare som inte kan göra någoting rätt. Gissa om jag har ont i munnen nu! Detta var fan ta mig droppen, så nu byter jag tandläkare. Det är väl meningen att man ska få hjälp hos tandläkaren och inte ha det ännu jobbigare när man kommer där ifrån?... Den skit hjälpen klarar jag mig bättre utan! Nog om det. Som sagt har jag jobbat otroligt mycket mer denna vecka, så jag har inte haft tid till någonting alls.


Vi har nästan tagit bort hela vår Ek på trädgården nu, det är bara stubben kvar :), det känns verkligen underbart. Min helg har varit lugn, eftersom jag haft så ont efter det senaste tandläkarbesöket i fredags, så det blev en lugn helg för min del. Jag och min plutt körde runder i stan och larvade oss, men fy bubblan vad kul vi hade så länge det varade :).



 Idag är det Mors dag och min massa kommer att få en korg med två blåa kaffekoppar, ljusstakar & romtryffel kaffe :). Jag hoppas det går hem. Min kväll blir en lugn och skön dag ute i solen, Ha en trevlig dag XOXO!

Som vanligt igen

Hej på er. Nu är allt som vanligt igen, det har varit riktigt skönt att vara ledig så många dagar som jag har varit... Har varit ledig sedan i torsdags :). I onsdags blev det fest här hemma & jag hade förväntat mig en myskväll med Frida, men nej, men det var lika trevligt med fest :)...

 & i torsdag började vi med att ta bort stora grenar från Eken & på kvällen var vi i Helsingborg & i Löddeköping :). I Fredags Var jag i stan på förmiddagen och sökte lite jobb, & på kvällen blev det fest för hela slanten här hemma som INTE heller var planerat haha :)...

I Lördags var jag ganska seg, men jag och mamma körde till Hässleholm och shoppade & sökte lite jobb :). Min syster kom hem idag & hade med sig lite saker till mig :).... Igår var jag väldigt trött, natten till igår var jag och Frida uppe hela natten, vi gick nog och la oss runt 04.00 haha. När jag kom hem slog jag in presenterna tills jag slutar på jobbet, så nu är det också fixat :). När jag vaknade upp idag, Söndag, körde jag och inhandlade en hel del mat & på kvällen bjöd jag hit Frida och Alex på bakad potatis och skinröra, jag visste att hon inte kunde motstå det :)

 Jag känner att jag har gjort en hel del nytta också nu när jag varit ledig så många dagar :), skönt! Nu slutar jag snart på jobbet, får väl se vad som händer därefter. Idag, måndag bär det först av till tandläkaren & sedan jobb, min kväll blir lugn och skön :).... XOXO!




:)

Långledig :)

I Onsdags jobbade jag 07.30 - 16.30, därefter blev det lite fest hemma hos oss med alkohol och lite gott till det, det var en trevlig kväll. Igår var jag mest helt slut, vi började med att fälla det stora trädet som vi har på trädgården och det kommer nog ta tid att fixa det helt klart.




Vi kom knappt in i uterummet haha :)



 Idag har jag varit inne i staden och sökt lite jobb, mitt vikariat går ut snart, så nu får jag försöka att hitta ett nytt jobb :). Inhandlade lite alkohol också, så jag hoppas på lite fest, gärna redan ikväll :)...  XOXO Lisa!








Gudmor & Gudfar

Söndag och Sverige vann inte igår. Norge lär väl fira riktigt ordentligt, eftersom det är Norges Nationaldag också idag :). Grattis till dem. Själv blir jag och min sambo gudmor och gudfar åt underbara Rasmus, och detta har jag sett fram emot riktigt länge :). Inte nog med det, vädret är helt kanon bra också! Min kväll består av mys och Wipeout tillsammans med Frida :)

XOXO Lisa!





Vi & Rasmus :)


Beyoncé Knowles i GBG

Heej, gud vad jag har haft fullt upp denna vecka! Åkte till min syster i söndags och shoppade en hel del på Väla, eftersom vi skulle bege oss till GBG i måndags morse :). Vi kom fram till GBG ungefär runt 11.30 och efter att vi ställt in all vår packning på hotell rummet började shoppingrundan :). Vi gick överallt i Göteborg kändes det som :) Jag handlade en massa kläder och jag är helnöjd.

På kvällen skulle vi till Scandinavium eftersom vi skulle se Beyoncé där och det var så underbart bra, det går inte att förklara i ord. Både rösten, utseendet och dansandet kunde inte bli bättre. Jag önskar jag hade varit som henne, den kroppen är helt underbar! Allt har varit så otroligt bra, maten, människorna och allt som jag gjort har varit kanon. Mitt i hela konserten dog min kamera och jag hade ändå laddat den innnan, men jag fick en massa bra kort som tur var :).

 Ångrar mig inte en sekund att jag följde med, tvärtom! Jag köpte hur mycket som helst... 6 par leggings som man kan ha både som leggings och byxor, solglasögon, röd topp, jacka, en massa små saker på Lagerhaus som är bra att ha och naturligtvis blev det lite cider efter konserten för vår del efter en annorlunda bilfärd hem från Scandinavium till hotellet. Haha.. det var en idiot till taxi som inte hade någon aning om var vårt hotell låg, även om han skrev in det på GPS:en... han körde säkert  fel 3 gånger, vi kom ut på motorvägen & så började han och backa mitt i en rondell...Hmm.. jag trodde verkligen inte vi skulle komma hem. I vanliga fall tar det 5 minuter med taxi från Scandinavium tills det hotellet men vi satt där nog i en halvtimme. Snacka om idiotiskt!!.... :).

 Vi fortsatte och shoppa dagen efter också :)... får ju passa på fram tills tåget gick hem, det är inte varje dag som man är i GBG :). TACK för allt syster... de här dagarna har varit helt underbara, och vi har gjort så mycket kul. Det har bara varit 2 dagar men det känns som en hel vecka, eftersom vi gjort så otroligt mycket saker & haft saker att titta på hela tiden... TACK!

När jag kom hem packade jag upp allt, och jag hade verkligen saknat min sambo otroligt mycket, kände som om vi hade varit ifrån varandra mycket längre. I onsdags var jag tillbaka på jobbet igen, men som tur var så var det bara 3 jobb dagar för mig :). Igår, var det Fredag och då blev det fest eftersom Linda fyllde 22 år :). Jag hade riktigt kul, alltid lika kul att träffa en massa nya ansikten, och även gamla som man inte träffat på länge.

TACK för igår :). XOXO Lisa!



Jag


Syster


Beyoncé


Beyoncé


Beyoncé



Beyoncé


Beyoncé


Beyoncé



Linda, Johanna och jag



Jag & Frida




Honken, Jag, Frida & Åkesson :)






Lite semester för min del :)

Underbar helg :) är oerhört tacksam för att jag befinner mig där jag är just idag, älskar allting just nu :) det känns så himla bra! Min helg har bestått av ett besök i staden och inhandlat det nödvändligaste. Klippte mig efter jobbet i fredags och jag är hel nöjd. Fick däremot en väldigt hastig idé igår, så jag köpte hårfärg och Frida lyckades otroligt bra med att färga mitt hår :). Jag är SÅ nöjd med det. Nu fattas bara det lila som jag ska sätta i, men det får bli i slutet av denna månaden. Känner mig som en helt annan person. Det är sjukt hur mycket en sax och lite färg kan göra haha :). Söndag idag, och jag beger mig snart till min syster i Helsingborg, och vi ska börja vår söndagskväll med att gå på Väla :) tar tåget från Kristianstad 13.50 :) Imorgon är det måndag och det är också Beyoncé Knowles konsert i GBG, så vi beger oss dit redan klockan 08.30 för att kunna shoppa hela dagen :). Konserten börjar 20.00 imorgon kväll. Därefter kommer vi bo på ett hotell i GBG och jag älskar det! kommer hem på tisdagkväll och jobbedag på onsdag.. & det är mindre kul... Nej nu måste jag skynda mig på, ha det super bra, det ska jag ha! XOXO!




Lisa nyklippt och färgat hårt mörkbrunt :)




Beyoncé Knowles :)

Freeeedag!

Åh så underbart med Fredag. Denna vecka har det inte hänt spciellt mycket i mitt liv. I måndags och tisdags hade vi en vikarie på mitt jobb och hon var hur trevlig som helst, alltid kul att träffa nya människor & vi pratade en hel del :).. Har försökt handla det mesta nu i veckan, eftersom jag åker på söndag till Helsingborg där min syster bor & sedan vidare till GÖTEBORG, där vi ska kolla på Beyoncé Knowles konsert & SHOPPA upp alla pengarna haha & bo på lyxigt hotell... GISSA om jag LÄNGTAR ;)... Jag och min syster brukar inte göra något mer än att träffas när hon kommer hem, så detta är verkligen något stort & underbart som vi ska göra tillsammans :).. ser verkligen fram emot detta. Idag jobbar jag 08.00 - 14.00, där efter har jag en klippningstid och det ska bli skönt, älskar att vara nyklippt. Hoppas även på att få träffa min älskade Emma i helgen :)... Min kväll består nog av Frida och en massa annat trevligt :P... Nej, nu måste jag göra lite nytta, ha en trevlig fredag.. XOXO!



Vardag igen

Jaha, då har måndagen kommit till oss ännu en gång, antar att det lär bli fler gånger :)... haha! Har inte orkat tvätta bilen i helgen, ibland är jag lite lat av mig, men jag har minsann städat hela huset... & rensat ut en massa onödigheter, så lite duktig är jag i alla fall. I Lördags blev det lite festande, och gud vad kul jag hade, det måste verkligen göras om snart igen. Min morgon startade istället med att en av mina vindrutetorkare flög av, när jag skulle rengöra rutan.. Hmm.. så det var bara till att köra till jobbet utan den, så det såg lite roligt ut, måste jag säga. Nu ikväll har jag fixat en ny, så nu är det lagat. Det enda som återstår nu är att tvätta min pärla, men jag MÅSTE göra det denna veckan i alla fall, för den ser riktigt hemsk ut nu. Igår hade jag och Frida en mys dag... och som vanligt står Wipeout på vår lista, fy fan vad jag älskar det :). Nu är det BARA 6 dagar kvar tills jag åker till min syster i Helsingborg och sedan bär det av till GÖTEBORG för att kolla på Beyoncé Knowles konsert och gissa om jag LÄNGTAR :). Det kommer även bli en hel del shopping & sova på ett riktigt fint och lyxigt hotell, så denna vecka måste jag ligga lågt med att handla en massa onödigheter. Ha en fortsatt trevlig måndag, det ska i alla fall jag ha, XOXO!



En lycklig Lisa från festen i lördags :)


Nice

Min valborgsmässoafton var bara lugn och skön. Kände inte riktigt för att göra något, eftersom min sambo jobbade hela kvällen, så jag kollade på en skit bra film, åt godis och tog någon cider, det gick lika bra det.
Igår, fredags... städade jag lite & träffade en kompis i Lönsboda, riktigt trevligt att vara där, när man faktiskt inte jobbar :). Min kväll bestod av film tillsammas med Frida & lite cider :).

Lördag & allt känns underbart. Tänk att det gör så mycket att man är ledig en extra dag, än vad man brukar vara :)... sådant gillar jag verkligen. Lisa har mycket saker som ska göras på sin lista idag. Städa, tvätta, handla & laga mat. Det blev en otroligt god köttfärs/potatisgratäng med kassler och en massa annat gott i, så nu har vi mat i ett par dagar :) När jag väl lagar mat, så brukar det bli mat till en hel armé HAHA!... måste tvätta bilen också, eller kanske jag skjuter upp det tills imorgon istället :).. Någon som vill tvätta bilen till mig så får du gärna göra det :). Nu är det jävlari inte länge kvar tills det bär av till GBG tillsammas med min bästa syster :) gissa om jag LÄNGTAR... åker om en dryg vecka... :P Ha en underbar lördag.. XOXO!






Här är min gratäng, den är godare än vad den ser ut till att vara :P

RSS 2.0