Fredag, kan det bli bättre?

Denna dagen har jag verkligen sett fram emot, tanke på att jag faktiskt är lediga HELA helgen!

Jobbveckan har verkligen varit intensiv, jag har även fått otroligt ont i mitt ben igen, inte bra kan jag säga, men vad ska jag göra?....

 Blir det inte bättre snart så  får jag väl beställa tid igen... det är bara det att jag har verkligen INTE tid med sådant nu... jag har ju fullt upp med allt..! Det är verkligen jobbigt när man inte kan få vara smärtfri......

Tänkte fixa till med fest här hemma ikväll, och ta några cider & känna att man lever igen :) Hör av er om ni vill komma!

Känns som jag har hela dagen fullbokad :S.... jobba, handla, städa, duscha & sedan börjas det, men jag gillar det :)!



XOXO Lisa

I am prepared

Nu har minsann halv veckan gått och sådant gillar vi, eftersom detta är min vecka, FÖRSTA LEDIGA HELHELG denna sommaren :) & jag ska verkligen ta vara på den, kan jag lova er. Hade sovmorgon idag eftersom jag har kvällsjobb som väntar.

Jag behövde verkligen sova ut ett par timmar, tanke på att jag inte fick speciellt mycket sömn förra natten. Fråga mig inte varför, kanske för det händer så otroligt mycket i mitt liv just nu, det gick helt enkelt inte att somna förrän 3 h innan klockan ringde, Irriterande!



Tiden går för fort:
                                  * Jag har inte många dagar kvar på mitt sommarjobb.

                                  * Jag ska snart börja bo mesta dels hos mina föräldrar,
                                    & det kommer naturligtvis ta tid innan man vänjer sig vid det.

                                  * Jag kommer snart börja läsa på Högskolan och hela mitt liv
                                    kommer att förändras.

                                  *  Jag kommer få ställa om mig helt och hållet & det är både
                                     nervöst & skrämmande.


Jag hoppas på att den största förändringen blir som bäst, då hade allt varit mycket lättare!

Ha en underbar onsdag, XOXO Lisa!
                           

 

Underbart med lön!

Då var det måndag igen, men jag är lika glad för det eftersom jag är ledig & det är löning :). Har fått en hel del gjort idag, även om jag varit ledig.

Det har varit en intensiv helg på jobbet för min del, ingen rast & inte fått sluta i tid, så det är verkligen skönt att rensa hjärnan lite idag.

Dagen började med att jag körde in till stan i förmiddags och köpte det nödvändligaste & så var jag bara tvungen att unna mig något denna gången, det är inte ofta det händer minsann :). Köpte ett par spetsleggings (fast inga strumpbyxor som på bilden) & jag gillade dem otroligt mycket.



När jag kom hem började jag med middagen, det blev köttfärslimpa idag & det var riktigt gott, när man inte ättit det på länge. Har även hunnit tvätta lite och städa undan, det finns oftast något att göra här hemma om man skulle få brist på sysselsättning haha :).

Min kväll består av en lugn och skön kväll & bara njuta innan man går på jobbandet igen.

XOXO Lisa!




Det närmar sig

Tjena! Då var det fredag igen, själv var man ledig igår och det var kanon skönt, efter att ha jobbat sedan i söndags. Det började med massage efter jobbet i onsdagseftermiddag, helt underbar avslutning på den dagen.

När jag kom hem tog jag en skön dusch & sedan körde jag och min sambo och storhandlade på Willys. Såg även en av mina kusiner, & det var riktigt kul att se henne. Ibland upptäcker jag att det är lite skrämmande, hur sällan man träffar sina släktingar, eller jag tycker inte jag träffar dem spciellt ofta, men det är inte det lättaste när man har en sådan stor släkt som vi har.

Min kväll bestod av en lugn och skön kväll framför tv:n :).

Igår torsdags, vaknade jag med tuppen och gick upp och fixade till mig, städade undan lite & sedan tog jag en tur in till staden och köpte det nödvändligaste. Därefter köpte jag en blomma till farmor och farfar och körde hem till dem och hälsade på.

Det var så otroligt kul att se dem, hade verkligen saknat dem enormt mycket.
Kände att jag varit ganska dålig på att hälsa på dem, den senaste tiden, så nu fick jag passa på, när jag väl var ledig.

När jag kom hem, fortsatte jag med att vara duktig, städade, tvättade, lagade mat, & renbäddade. Vi har nytt påslakan som jag är störtförälskad i, jag tycker om det så otroligt mycket :).




Nu är det inte många dagar kvar på mitt sommarjobb, men som sagt hoppar jag gärna in & jobbar om det behövs. Kanske jag kan jobba lite bredvid pluggande, vi får väl se hur det blir :). Denna sommaren har verkligen gått otroligt fort.

Jobbar kväll hela helgen, så det är fullt upp!

XOXO Lisagirl!



Yes,Yes

Kämpig vecka för min del, ledig en dag denna vecka. Men nu är det inte många veckor kvar av mitt sommarvikariat. Kommer sakna alla, men som sagt hoppar jag gärna in och jobbar om jag kan/vill och har tid till det även om jag pluggar.

Om ett par veckor kan man säga att min "semester" börjar. Eftersom det är ett par veckor till innan skolan börjar, och mitt vikariat hinner ta slut innan, så ska jag verkligen njuta av det sista av sommaren.

Har även tittat över min litteraturlista, och nu verkar jag ha rätt bra koll på det, eller jag hoppas det i alla fall.

Nej, nu bär det snart av till jobbet, får väl göra lite nytta här hemma innan man beger sig.



XOXO Lisa!

Everything is about time

Ännu en ny dag :) och Lisa är även ledig dag!.... Igår spenderade jag min kväll i staden tillsammans med en kompis och vi satt och snackade och kollade på skräckfilm hela natten :). Tack så otroligt mycket för en trevlig fredagskväll!

Inte nog med det, när jag väl skulle sätta mig i bilen ösregnade det och då var det lite läskigt att sitta och köra hem i mörkret själv, men jag lyckades som tur var. Imorse ringde dem från jobbet runt 07.00 och frågade om jag skulle jobba idag, men nej jag var ju för fasen ledig :).... & i samma veva kom de på, att det var någon annan som skulle jobba... Då bad de om ursäkt för de hade väckt mig och jag var väl mest yrvaken & det var inte mycket jag kopplade :P.


Har skrivit med en trevlig kompis idag på msn som jag inte har haft kontakt med på flera år, vi kom in på mitt förflutna och om min adoption. Han skickade en länk och visa mig saker om just det stället där jag är född, jag blev helt rörd, men TACK för du var så förstående.

Nu fattas det bara att åka dit och LETA, jag vill det så otroligt mycket. Jag behöver inte få veta allt, men bara lite, det räcker för mig. Jag tänker fan göra ett nytt försök i Spårlöst, det är nog den bästa hjälpen jag kan få med detta.


Det är inte det att jag inte har det bra, utan jag har det bättre än bra, men jag känner ändå att det är något som saknas inom mig, något som jag vill veta och alla dessa frågor, jag vill få dem besvarade. Jag vill kunna ha en berättelse att berätta när jag bildar familj, och inte bara svara "vet inte".

Det är svårt att förklara hur det känns, men jag vet att min största dröm är just att få åka till Indien och söka efter information.

Nej, nog om detta... Nu ska jag hänga upp tvätten, det blir nog en skön och lugn kväll för min del :)





XOXO Lisa

I did it

Alla som är runt om kring mig snackar om Högskolan. Ett tag blev jag tokig, och ville bara försvinna, jag orkade lixom inte med det ovanpå allt jobb som jag har nu över sommaren.

Inatt, har jag insett att jag måste snart bestämma mig, det är inte alls långt kvar nu... läste igenom papperna som jag fick hem med posten igår & sen loggade jag in och svarade JA. Fråga mig inte varför, jag är fortfarande osäker, men jag vill göra ett försök i alla fall.

 Jag kan inte sitta här hemma och hoppas på att någon går och blir sjuk, så de kan ringa in mig, då har jag hellre något att göra om dagarna, och får mer och mer i ryggsäcken för varje dag, det är bättre än att bara sitta hemma.

 Mesta dels av mitt pluggande kommer bestå hemma hos mina föräldrar, eftersom jag inte tänker ta lån, och det känns lite annorlunda, eftersom man idag står på egna ben i ett hus tillsammans med min sambo, men jag kan i alla fall lösa det på det sättet och det är helt ok.

Nu i efterhand tänker jag, "vad fan har du gjort Lisa, var detta verkligen detta du ville?"  ingen aning, jag är helt förvirrad. Jag känner att jag nog skulle behöva ett par dagar semester, men som tur är så börjar inte skolan direkt när jag slutar att jobba, så där har jag lite ledigt

Fredag idag, hoppas på att dagen blir bättre än vad mina senaste nätter har varit, är det inte det ena, så är det de andra.
Först lite jobb, sen en lugn kväll i staden för min del :)




XOXO Lisa!

Jag vill vara liten igen!

En del dagar känner man att man vill vara barn igen. Allt var så mycket lättare när man var liten, man behövde inte alls bry sig om vuxenvärlden. Det är just nu som jag känner att jag vill tillbaka till den tiden då jag var barn, nu när det uppstår hinder/problem i vuxenvärlden. Jag vet inte alls hur jag ska göra med allting. Är det inte det ena, så är det de andra. Just nu handlar det om Högskolan, och jag känner inte mig alls motiverad till att läsa. Kanske det kan bero på att jag inte vet om jag vill spendera 3.5 år på att läsa till något, som jag inte har någon aning om ifall jag vill jobba med sen. Hur mycket jag än vrider och vänder på mig, så kan jag inte lösa detta. Jag har försökt använda alla lösningar & exempel som finns, men nej, ingenting av det fungerar.

Jobba idag & därefter beöska mamma och pappa, de kom hem från Irland inatt :)




XOXO Lisa!

I Can't handle this

Dagarna går och tiden springer iväg. För två dagar sedan vad jag överlycklig över att jag kommit in på Högskolan, men nu är jag mest bara orolig och rädd att jag kommer gå helt fel väg.

Jag vet att den personen som kan komma fram till hur jag ska göra är jag själv, men om jag inte har någon aning om hur jag ska göra med allt, hur fan ska jag då göra? Jag har inte många veckor kvar att bestämma mig på, men på något sätt vill jag samtidigt som jag inte vill. Just nu är jag helt ute och reser, ingenting funkar just nu!

Jobbar ikväll som tur är, behöver rensa tankarna lite!



I can't take it any longer
Thought that we were stronger
All we do is linger
Slipping through our fingers
I don't wanna try now
All that's lefts good-bye
To find a way that I can tell you
I hate this part right here
I hate this part right here
I just can't take your tears
I hate this part right here









Helt jävla sanslöst!

Hej allihopa. I tisdags åkte mamma och pappa till Irland på semester, så nu passar jag huset :).

 I ondags var jag på återträff med min gamla BF klass, och det var riktigt kul måste jag få säga. Vi åt middag på class och det var så härligt :) TACK för att ni gjorde min kväll minnesvärd.

 Igår var jag LEDIG efter många dagars jobb, det var riktigt skönt. Tog bland annat en tur till stan & därefter Hästveda marknad för att både besöka marknaden & mina kollegor :). Köpte godis, filmer och ett par snygga kalsonger till min sambo HAHA.

 När dagen började gå mot sitt slut, ringde min fantastiska vän Emma och berättade för mig att man kunde kolla om man kommit in på Högskolan nu. Jag gick självklart in och kollade, och gissa, JAG kom in på mitt första val i Kristianstad, helt jävla sjukt.

 Det var det sista jag skulle kunna tänka mig, eftersom det är just DÄR som jag fattas Engelska B för att få full behörighet. När jag sökte dit, så sökte jag genom Reel kompitens (vilket innebär att de tar på arbetslivserfarenheten). På alla andra ställen hade jag full behörighet men jag hade verkligen tur :).

Jag trodde att jag hade kommit in på de där ställen som jag absolut inte ville gå, typ Malmö & Växsjö. Jag sökte dit där också eftersom jag hade full behörighet där, men jag hade aldrig pallat pendla så långt.

 FAN vad jag är glad, jag är så glad så att jag inte kan uttrycka mig i ord. Jag har verkligen beslutångerst, men jag vill samtidigt som jag är osäker. Som jag känner det nu, så kommer jag börja och läsa till förskollärare :).

 Idag är det även FREDAG, underbart! Lisa jobbar en kort dag, sen kvällsjobb hela helgen, men det är helt ok :). Ha en underbar dag, det ska fan jag ha i alla fall.







XOXO Lisa!

Jobbat hela helgen

Hej på er! Det känns helt lustigt att ha varit inne och jobbat såhär många dagar i streck som jag har nu. På Onsdag har jag jobbat i 8 dagar i och det är bara mornar och det känns verkligen.

Hade egentligen bara mornar nästa helg också, men lyckades byta bort två dagar, så jag jobbar kväll istället, har gärna lite sovmorgon nu faktiskt :P.

 Nu när det har varit helg har dagarna känts som tisdag och onsdag på något konstigt vänster :). Nu när Kristianstadsdagarna har börjat, så har alla druckit och det klart att man själv blir sugen. Men jag lyckas stå på mig som tur är :).

I fredags efter jobbet slappade jag & på kvällen körde jag min sambo och hans kompis in till stan, eftersom det var då som Kristianstaddagarna började. Min lördag efter jobbet bestod av tvätt och så tog jag en kall dusch i denna otroliga värme som vi faktiskt har nu :). Idag, söndag... blir det nog slappt, städa undan lite och sedan blir det nog någon film eller något :).

Ni får ha en trevlig söndag, det ska jag försöka ha, även om jag är trött :)




XOXO Lisagirl!

Fotografering

Dagarna springer iväg och jag hinner knappt sitta ner några minuter för att skriva lite om vad som händer i mitt liv. Igår hade jag min lediga dag och den kunde helt enkelt inte bli bättre. Dagen började med att jag handlade lite mat och därefter träffade jag världens bästa Steffi och då blev det fotografering för Lisas del :). Inte trodde jag att jag skulle fastna på bild, :P.. Jag är mer än nöjd. Hon lyckades verkligen och det är jag oerhört tacksam över. Förstår inte att ett par bilder kan lysa upp hela ens vardag sådär mycket, det var verkligen kul att se. Lägger upp bilder när jag fått alla :). Mot kvällen kom Emil och fixade mina nya däck, så nu har jag nya snygga däck & fälgar på min pärla :). Idag börjar jag på mitt 7 dagars pass, hmm.. det känns, men jag vet att jag klarar det. idag jobbar jag 07.30 - 15.00, så jag har hela kvällen ledig i alla fall :). Längtar tills torsdag nästa vecka för då är jag ledig haha :P... Nej, nu ska jag köra till jobbet, ha en underbar dag, för det tänker jag ha med världens bästa kollegor :)!


Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo (halo) halo
I can see your halo (halo) halo
I can feel your halo (halo) halo
I can see your halo (halo) halo
Woah...

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me to the ground again

Feels like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
The risk that I'm takin'
I'm never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

I can feel your halo (halo) halo
I can see your halo (halo) halo
I can feel your halo (halo) halo
I can see your halo (halo) halo
I can feel your halo (halo) halo
I can see your halo (halo)
Halooooo ouuuu
Halooooo ouuuu
Halooooo ouuuu
Ouuuuu ouuuuu ouuuuu

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray ït won't fade away

I can feel your halo (halo) halo
I can see your halo (halo) halo
I can feel your halo (halo) halo
I can see your halo (halo) halo
I can feel your halo (halo) halo
I can see your halo (halo) halo
I can feel your halo (halo) halo
I can see your halo (halo) halo



XOXO Lisagirl :)

RSS 2.0