Time

Fan vad jag njuter av det här vädret :) önskar att det hade varit såhär underbart ALLTID när man är ledig och allt. I Fredags efter jobbet körde jag hem och hämtade däcket som jag hade kört punktering på och sedan vidare till Sibbhult. Det visade sig att jag slapp köpa ett nytt däck, gubben kunde laga det och det blev billigt och bra för min del, sånt gillar vi :).

 När jag kom hem bytte jag olja och oljefilter (Det var ett tag sedan jag köpte det, men har inte haft tid till att fixa med det) och min kära sambo satte in det nya slutsteget i bilen så nu är det mycket bättre ljud :).

 Igår tog jag en shoppingrunda i stan på förmiddagen, inhandlade två par snygga shoes, så nu är sommaren räddad :P... På eftermiddagen var vi först hos Robban och Sofie och grillade och på kvällen träffade vi Johanna och Dennis och kollade på film och åt pizza, mysigt :).

Förresten fick hem intressanta papper i fredags, jag kom in på en kurs som jag funderat länge på att börja läsa, Engelska B... så jag får väl se hur jag gör, måste först se om jag kommer in på någon av högskolorna som jag har sökt till.

Idag har jag städat lite och tvättat en hel del, det är så bra att man bara kan hänga ut det när det är såhär varmt och skönt, det torkar genast mycket snabbare nu. Lisa har beställt två nya däck för ett tag sedan så nu har de äntligen kommit, ska sätta på dem idag, Emil kommer en runda och hjälper till.

Annars blir det en lugn och skön söndag för min del :) XOXO Lisagirl :P



 

Michael Jackson 1958 - 2009

En ny stor stjärna har lämnat oss. Han gjorde en hel del underbar musik måste jag få säga. Men man kan förstå att det inte kan ha varit det lättaste att vara han.

Här är spekulationerna kring superstjärnans mystiska död

Hela världen vill veta.

Varför dog Michael Jackson?

Stjärnans familj är övertygade: Överdos.

Plötsligt stannade Michael Jacksons hjärta i hemmet i Los Angeles. Läkarna vid UCLA Medical Center kunde inte rädda stjärnan och klockan 14.26 lokal tid dödförklarades superstjärnan.

Nu ställer sig en hel värld frågan: Varför dog Michael Jackson?

Tung medicinering

Stjärnans hälsotillstånd är det som står i fokus när spekulationerna kring dödsorsaken rasar. Medan vissa hävdar att det inte var något fysiskt fel på sångaren så yrkar andra på att Michael Jackson en längre tid kämpat mot allehanda krämpor – och medicinerat tungt mot dem.

– Jag har varit väldigt kritisk till användandet av smärtstillande mediciner, säger Brian Oxman, familjens advokat, till The Sun.

Sångaren ska enligt The Sun ha dött av en injektion av det kraftigt smärtstillande medlet Demerol efter repetitioner inför den kommande turnén i London. Medicinen är något som sångaren ska ha fått en daglig injektion av från sin läkare. Nu uppger medlemmar av Michael Jacksons familj till nöjessajten tmz.com att sångaren fått i sig en för hög dos av medicinen.

Enligt Us magazine ska Michael Jackson även ha varit beroende av de ångestdämpande medlen Xanax och Zoloft. De medlen i hög dos flera veckor innan händelsen tillsammans med Demerolen kan ha varit det som orsakade hjärtstilleståndet.

Pressades inför turnén

Och varför det inträffade just nu tror Jackson-familjen advokat beror på den ökande stressen inför comeback-turnén på 50 konserter som sångaren skulle hålla i London. Att kretsen kring superstjärnan ska ha pressat Michael Jackson för hårt inför sitt återinträde i rampljuset.

– Det här är något jag var rädd för och som jag varnade för. Det här är ett resultat av missbruk av medicin. Om det inte finns någon annan orsak som jag inte vet om. Hans familj har försökt länge att ta hans om Michael Jackson. Folket runt omkring honom har hindrat det, säger Brian Oxman.

Beroendet av smärtstillande medicin ska ha uppstått för flera år sedan när Michael Jackson brännskadades under inspelningen av en Pepsireklam och sedan ramlat från en stege och skadat ryggen och brutit benet, uppger nyhetsbyrån AP.

Dementerade dåliga hälsorykten

Rapporter om Michael Jacksons hälsotillstånd väcktes på nytt för några månader sedan när rapporter kom om att stjärnan fått hudcancer. Men människorna kring stjärnan har hela tiden envist hävdat att det inte är något fel på Michael Jackson.

– Han är så frisk som han kan vara, sa hans publicist då.

Samma svar om stjärnans hälsotillstånd fick CNN under torsdagen.

Strax före klockan 14.26 lokal tid.

 

Tråkigt nog skulle min syster och hennes sambo till London och de hade beställt biljetter till hans konsert, men tyvärr blev det ingen konsert för deras del.




Fredag och det känns underbart. Har varit i Sibbhult och fixat punkteringen och sedan hem och fortsätta med min pärla :) Nu är allt som det ska igen. Ha en trevlig kväll XOXO Lisa girl :)




Wiiee

Jaha, snart fredag igen, wonderful :). Denna vecka har det mest blivit en massa jobb och Lisa har även fått punktering IGEN... det har hänt 2 gånger på ett halv år nu.. hmm inte kul, men vafan man kan inte ha turen med sig alltid.

Fick låna mammas bil till och från jobbet igår och idag fick jag skjuts av alex till och från jobbet, tur man har vänner som ställer upp ibland :)... Jobbat 07.30 - 13.45.

Helgen blir bara soft, ska mest njuta och ta det allmänt lugnt känner jag... Jag kan ladda upp bilder igen :) fan vad bra :P.. nej, nu ska jag fortsätta att kolla på Beck och äta jordgubbar, MUMS! XOXO :)




Ledig :)

Faaan vad skönt att jobbandet över midsommar är över :)... Det var verkligen kämpigt, men jag lyckades. Jobbade fredag kväll, lördag kväll, och söndag kväll. Idag är jag ledig och det känns underbart. Lisa har även fått lite fler dagar att jobba nu i sommar än vad det står på mitt schema, och det är skit bra :).

Annars just nu vet jag inte riktigt vad jag vill göra i mitt liv, jag vill bli något men jag vet inte alls vad jag vill läsa till. I Juli får jag reda på om jag kommer in på Högskolan och jag kommer ha sådan beslutsångerst om jag kommer in, att jag inte riktigt vet hur jag ska göra.

Jag vill så mycket men jag vet inte riktigt vad, jag är så osäker på vad jag egentligen vill. Hmmm, det är inte det lättaste. Idag ska jag mest bara njuta av min lediga dag, det är ju UNDERBART väder också idag, ska göra lite nytta här hemma om inget annat. Blir nog lite mys ute i solen och vid tv:n idag :). Jag blir tokig, varför kan jag inte ladda upp några bilder längre på min blogg? HJÄLP MIG! Grrrrrr!  Ha en underbar dag, XOXO Lisa girl :P





Jobb över hela midsommarhelgen

Hejhej, jaha då är 2/3 jobb dagar färdiga för denna midsommarhelgen. Ikväll är den sista och hoppas allt går lika bra som det har gjort innan. I fredags efter jobbet var jag lite fyllechaffis, och det var inte fel att köra på midsommarafton, det är alltid bra med lite extra pengar.

 Annars har min helg bara varit lugn, men det har samtidigt varit skönt att inte vakna upp med huvudvärk eller något annat :). Idag jobbar jobbar 15.00 - 22.00, därefter blir det nog bara en lugn och skön kväll för min del.

 Det verkar som om jag inte kan ladda upp några bilder, har försökt det ett bar tag nu, men det går helt enkelt inte.. vet inte vad som har hänt. Hmm... Ni får ha en underbar söndags dag, XOXO Lisa girl!





Glad midsommar önskar jag er!

Ville verkligen inte gå upp idag, men skönt att man inte börjar jobba förrän senare idag. Min dag består av dusch, midsommarmiddag hos min sambos föräldrar och därefter jobb hela kvällen, 17.00 - 22.00.

 Hade gärna festat till det idag om jag inte hade jobbat naturligtvis, får väl se om man kan ta någon cider efter jobbet ikväll, jobbar kvällar resten av helgen, så det blir inte allt för mycket midsommarfirande för min del.

Ha en kanon midsommar och drick för mig med, ha en UNDERBAR fredagskväll :)



XOXO Lisa girl :)




Snart helg igen

Hej! igår när min sambo kom hem från jobbet hade jag i princip städat hela huset. När jag såg hans bil på uppfarten hade jag tagit fram lite fika, kaffe och kakor till oss :). Han blev otroligt glad och naturligtvis blev jag glad att han blev så glad över vad jag hade gjort till honom.

 Idag är det torsdag och dagen innan midsommar, men för min del betår det bara av jobb hela helgen, så det är inte mycket att hurra för. Idag ska jag fortsätta städa och fixa lite, det känns så skönt när det är gjort.

Jävla skit väder, jag som tänkte ta en tur i trädgården med rabatterna och i trädgårdslandet, men nej, tror inte jag vill det när det regnar såhär mycket idag..

 Funderar på vad vi ska ha till middag idag. Det lär jag nog komma på när jag går i matvaroaffären och kollar på allt som finns där, då blir man sugen på det mesta :).

Jag förstår inte varför jag tänker på detta så otroligt mycket. Sedan du berättade för mig har jag haft detta i tankarna hela tiden. Jag kände inte ens personen, men varför tar dödsfall så hårt på mig? Jag vill förmedla att jag beklagar sorgen, men det kan också bli helt fel. Jag försöker låta bli att tänka, men dödsfall för mig är det värsta som finns. Hur ska man agera om det skulle hända någon i min närhet? Hur går man vidare?.......


XOXO Lisa! 

Ledig

Hejhej... då är man ledig idag och det känns väldigt konstigt att helt plötsligt ha så mycket ledighet som jag har. Igår körde jag till arbetsförmedlingen och snackade lite, eftersom jag inte jobbar heltid längre och det känns helt sjukt att inte ha lika mycket att göra som man hade innan, så nu fick jag lite papper som jag ska fylla i och skicka in.

 Var inne och jobbade för första gången igår på ett år i Hemtjänsten och det var otroligt kul, alla var så glada över att se mig och till och med våra vårdtagande. Det är sådana jobb som gör mig lycklig, när man trivs med alla och alla är helt underbara. Körandet till våra gubbar och tanter gick bättre än vad jag trodde. Trodde inte jag skulle komma ihåg vägarna ute i skogen, men joda, det var inga problem :).

Fick även min julklapp från dem, (bättre sent än aldrig haha) och jag fick en citruspress, skit bra verkligen, blev verkligen jätte glad över det.

Idag ska jag minsann göra så mycket nytta jag kan, städa, damma och rengöra i hela huset och torka av i kylskåpet och i ugnen också när jag ändå är på G. Slänger säkert i en maskin tvätt också. Så ser min lediga dag ut, annars blir det nog en slapp dag.





Citrusspress


XOXO Lisa ;)

Flowers

Tjena :)... Då är det söndag igen. Igår var jag i staden och inhandlade en hel del, bland annat olja och oljefilter till min pärla, inte för att något har gått i sönder, men det är bra att ha och serva den emellan åt. Framkallade en hel del foton och ska fortsätta med det imorgon, hur lätt som helst och billigt var det också.

Jag hade en underbar lördagskväll med dem bästa, vi åt även på MAX och det var riktigt gott. Idag blir det IKEA med min älskade mamma och naturligtvis blir den en hel del ramar till mina foto. Jag har kommit på att vi har bara en massa tavlor och motiv, inte ett enda kort uppe, men nu ska det bli ändring på det. Jag älskar att fixa och trixa med foto, jag tycker det är så himla mysigt.

 Jag antar att det blir en massa annat också på IKEA, det brukar bli så att man kommer hem med en massa kassar :)... Imorgon är jag ledig & då blir det ännu mer kort som kommer att framkallas och jag ska även fixa lite kopior också :)... Nej nu ska jag hoppa in i duschen & sedan njuta av denna söndagsdag, det är ju sol ute :P

Ha en fortsatt trevlig dag, XOXO Lisa!




Sista dagen på vikariatet

Hej allihopa! Då var det sista dagen på mitt vikariat idag, den kunde nog ha varit bättre men det fick naturligtvis gå ändå. Inget vidare väder! Fick även ett samtal från anställningsintervjuen och såklart så fick jag inte jobbet, jag hade inte förväntat mig något annat, eftersom jag var där i måndags och det ringde inte förrän idag.

 Det är bara till att ta nya tag helt enkelt. Fick en otroligt fin present av ett barn när jag slutade idag, som var gjort i porslin från Kosta Boda, jag blev helt överlycklig och så fick jag ett kort till där det stod "jag älskar dig", helt underbart var det att få det! Av mina kollegor fick jag en blomma och ett kort av dem.

Det känns så konstigt att inte vara kvar på förskolan mer, jag har varit där i nästan ett halvår och nu ska jag inte köra dit mer, jag jobbade heltid och nu ska jag inte alls köra på det hållet fler gånger. Fattar inte att tiden har gått så otroligt snabbt. Jag hänger lixom inte med.

 Denna veckan har allt bara varit emot mig och jag tycker att det är skit jobbigt, men jag hoppas att det kommer något possitivt snart. Man kan inte alltid vara på topp :).

GRATTIS till alla studenter, gissa om jag vill ha tillbaka min studentdag, jag är så avis på alla er som gör det nu. Den dagen var jag så otroligt lycklig, det går inte att beskriva i ord.

Då är man ledig tills på måndag, skönt :) sen börjar sommarjobbandet i Hemtjänsten, men det är goa pengar som tur är :)

Ha en fortsatt trevlig kväll, XOXO Lisa!




Finner inga ord

Hej! Det kan bara inte bli värre nu. Fick ont i hela kroppen igår efter att vi var i Hässleholm och kollade på driftning. Jag gjorde i och för sig lite fynd, köpte en ny cd-spelare till bilen och en skylt där det står "tjejkörning" haha! Det blåste kallt och regnade, antar att jag blev nerkyld eftersom jag frös tills klockan var 20.00 och då gick jag och la mig med en massa filtar och kläder.

Jag går fortfarande på starka värktabletter sedan jag var hos tandläkaren och det är inte mycket mat och dryck jag får i mig, det kan bero på det också. Vaknade upp imorse av samma känsla, men jag hade fortfarande ingen feber. Jag har varken tid eller råd att vara hemma från jobbet, jag slutar ju för fan på jobbet på fredag!

Dessutom är det denna måndag som jag länge har längtat efter, jag ska träffa chefen/butiksägare till en butik och diskutera angående ett jobb, då kan jag lixom inte missta den chansen. Har sovit 4 timmar till nu och jag mår genast mycket bättre som tur är, hoppas jag blir helt bra så jag kan köra och jobba imorgon!

Blir bara så arg på mig själv, varför ska allt skit hända samtidigt? Det är ju dessutom snart riktigt sommar, eller jag hoppas på det i alla fall. Nej nu ska jag försöka äta & dricka lite, och göra ALLT så jag blir frisk tills ikväll....

håll tummarna för mig ikväll :)

XOXO Lisa!





sunshine

Hej! Det blev alkohol för min del igår, men det var trevligt :). Därefter begav vi oss till Tollarp, men det hände inte allt för mycket där. imorse, vaknade jag upp pigg och glad, och det kändes riktigt skönt måste jag få be och tala om. Nu har jag en massa saker att göra innan vi beger oss på kalas.

En nära vän till min familj tar sjuksköterska examen idag, så det blir gott att äta i eftermiddag. Min syster kommer också hem :). Vi får väl se vad kvällen har att bjuda på också :). Nu är det BARA 2 dagar kvar tills jag ska träffa den här personen angående ett jobb, jag vågar inte hoppas på för mycket, men det är så himla svårt. Jag försöker inte ta ut något i förskott! Jag bara längtar så otroligt mycket!

 Ha en underbar lördag! XOXO Lisa....... :)



Good things at the same time

Tjena! Vet inte riktigt var jag ska börja. I onsdags, blev jag stoppad i en poliskontroll för första gången i hela mitt liv, och jag klarade mig utan några böter, så det känns bra att slippa slänga pengar i sjön :).... Igår (torsdags) besiktigade jag min pärla, och den gick igenom utan några problem, Lisa blev enormt glad :).

Min torsdagskväll blev ännu bättre, (förutom att vårt kylskpåp hade slutat att fungera), En speciellt person från ett av jobben jag sökt, ringde upp mig igårkväll, och eftersom jag redan har träffat butiksägaren/chefen innan när jag lämnade mitt CV så kanske det kan vara så, att detta är något mer än bara prat, eller jag hoppas det i alla fall :). Så på måndagkväll, får jag veta om detta blir något possitivt eller negativt!

Idag, är det som tur är FREDAG! Jag vaknade upp av att kylskåpet fungerade som det ska, alltid en bra start på morgonen :).
Det är exakt 1 år sedan som jag tog STUDENTEN idag, och jag kan inte fatta att det är ett helt år sedan. Hade jag kunnat, hade jag lätt gjort om det. Man blir så glad när man ser alla andra som tar studenten nu :). Det är dessutom 1 jävla vecka kvar tills jag slutar på mitt vikariat, på fredag är min sista dag. Idag blir det jobb mellan 07.30 - 16.30!

Förstår inte att jag varit hos dem i ett halvår och jobbat, tiden springer iväg och jag själv hinner inte alls med. Om allt går som planerat, (om jag nu inte får detta jobb, som jag ska diskutera med chefen om på måndag) så blir det Hemtjänsten som sommarjobb, så min sommar är i alla fall räddad, bättre att jobba än att inte ha något alls. Min kväll blir nog en myskväll tillsammans med min pluttfrida & lite alkohol!

 Hoppas att det bara går uppför för mig nu, snart är dessutom vår RIKTIGA sommar här, eller jag hoppas det i alla fall :) Ha en trevlig fredag, det ska fanimej jag ha i alla fall :) XOXO Lisa!






Juni månad

Hej! Jag har inte riktigt förstått att vi faktiskt är inne i juni månad nu, jag kommer ihåg när jag fyllde 20 och då var det i januari och det känns fortfarande som igår. Tiden går och jag hinner helt enkelt inte med.

 Igår fixade jag lite på bilen, eftersom jag ska besiktiga den på torsdag, så det är lika bra att göra de saker man kan göra & när man vet vilka fel det är, innan den ska besiktigas :)


.


 Därefter fick jag en enorm värk, efter att jag var hos den förbannade tandläkaren i fredags, det hjälpte inte med mina värktabletter och jag trodde jag skulle gå i taket, det dunkade i hela huvudet på mig. Så ont som jag hade igår, så ont hade jag inte ens i fredagskväll när bedövningen släppte, jag fattar ingenting, vad jag än söker hjälp för, så blir det bara värre.

Gubben där uppe är nog inte med mig, han vill nog inte att jag ska söka hjälp för något, eftersom allting ändå bara förvärras om jag gör det. Onsdag idag och snart helg, skönt! Jobbar 07.30 - 12.15, fick en akut tid till tandläkaren klockan 13.15, men det blev inte bättre för det, får väl se hur det blir nu, har fått ännu starkare tabletter i alla fall.

Påvägen in blev jag stoppad i en poliskontroll och det är första gången i hela mitt liv, det var nästan lite kul, bara det inte händer för ofta haha :).... antar att min kväll blir lugn, eftersom jag har så ont, ha en fortsatt trevlig onsdag, XOXO Lisa!

Detta kallar jag sommar :)

Måndag och jag lider verkligen INTE, det är riktig sommar ute idag, och det känns underbart att köra och jobba när det är såhär varmt & skönt väder. Nu är vi inne i juni och det är snart 1 år sedan jag tog studenten, shit vad tiden går!

 Idag blir det jobb mellan 08.00 - 17.00, antar att det blir en heldag ute i värmen :). Jag har även fått ännu ett jobb efter att mitt vikariat går ut på förskolan, kan inte förstå att jag varit där i ett halv år nu, jag hinner verkligen inte med, men nu är i alla fall SOMMAREN räddad :).

Ha en underbar måndag, det ska jag ha, XOXO Lisa!



RSS 2.0